top of page

Eficiència energètica

L'eficiència energètica és un aspecte que cobra de cada vegada més rellevància en l'ofici de l'arquitectura. De fet, per a l'elaboració d'un bon projecte d'edificació és ja imprescindible tenir en compte l'eficiència energètica des de l'inici del projecte per a definir estratègies passives que permetin rebaixar la demanda de climatització al mínim possible o a allò que determini la normativa com a acceptable.

 

A Divers Arquitectura realitzem tots els tràmits per a la certificació energètica, tant d'obra nova com d'edificació existent amb programa HULC, SG SAVE o similar. 

Les nostres tarifes orientatives per a certificacions d'obra nova són les següents:

A més, per a optimitzar la demanda de l'edifici a projectar, oferim la possibilitat de fer estudis del comportament energètic  mitjançant programes més avançats com Open Studio + Sketchup (utilitzant Energy Plus per a estudis energètics dinàmics), Therm (ponts tèrmics) o PHPP  per a la certificació Passivhaus. En aquests casos l'estudi de l'eficiència energètica serveix principalment per a l'estudi de mesures d'estalvi passives i bioclimàtiques en projectes tant d'obra nova com de rehabilitació, o per a la projectació d'edificis nZEB. També serveixen per a determinar el tipus d'instal·lació de climatització més adient, conjuntament amb l'instal·lador o enginyer del projecte, per a controlar el consum de la instal·lació proposada.

TARIFES PREUS CERTIFICACIO.png
ponts-termics2.jpg
ponts-termics.jpg
ponts-termics3.1.JPG
bottom of page