© 2018 per Divers Arquitectura

Margarit

EQUIP

-Biel Domenge (projecte executiu, càlcul estructural, llicència d'obres i direcció d'obra) 

-Giulia Guidazzi (projecte bàsic i direcció d'obra)

ANY

2012

LOCALITZACIÓ

Poble Sec, Barcelona

En un pis d'entresòl del barri del Poble Sec amb una distribució complicada i una gran terrassa es planteja estratègicament de col·locar la cuina oberta a la galeria, al lloc de transició entre la terrassa i l'interior. Per aconseguir-ho s'intervé estructuralment a la galeria per obrir un gran portal i es reforma tota la façana posterior per a permetre l'entrada de llum.

El resultat és un projecte atípic, amb una cuina molt lluminosa i un espai d'estar més recollit, però igualment confortable gràcies al treball d'interiorisme que permet donar valor als materials existents (obra vista, terra de rajola hidràulica, bigues de fusta, sostres de volta a la catalana) i incorporar-ne de nous (tarima de roure i superfícies blanques neutres) que conjuntament creen una atmosfera càlida i funcional a la vegada.